Weddingplanner & Ceremoniemeester2018-12-18T10:26:57+00:00

Weddingplanner & professioneel ceremoniemeester

Wauw, jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! 

Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden?

Ik ben Daniëlle en ik werk onder andere als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester, zodat bruidsparen optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen én van de trouwdag zelf.

DE BRUILOFT WAAR JULLIE OVER GEDROOMD HEBBEN

Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben. Uiteraard heeft een weddingplanner tal van ideeën, maar het is juist de taak van de weddingplanner om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren.

VOORDEEL

Voor elk budget kan er een weddingplanner ingeschakeld worden.  Een groot voordeel is dat ik mijzelf als weddingplanner (gedeeltelijk) kan terugverdienen, omdat ik aantrekkelijke prijsafspraken met veel leveranciers heb gemaakt. Daarnaast ben ik uiteraard op de hoogte van alles wat er op het gebied van trouwen wordt aangeboden, inclusief de bijbehorende prijzen. Zo voorkom je als aanstaand bruidspaar dat onnodig teveel wordt betaald.

DE GROTE DAG

Als weddingplanner ben ik tijdens jullie bruiloft ook de ceremoniemeester. Dat heeft niet alleen als voordeel dat jullie als bruidspaar nergens aan hoeven te denken, ook kunnen al jullie gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag. Ik zorg ervoor dat alles verloopt zoals gepland en speel snel in op onvoorziene omstandigheden. Uiteraard ben ik ook de gehele dag het aanspreekpunt voor jullie, de gasten en leveranciers.

OPTIMAAL GENIETEN

Veel bruidsparen ervaren het voorbereiden van hun bruiloft als stressvol en de hoeveelheid regelwerk wordt vaak onderschat. Wanneer jullie graag écht willen genieten van de aanstaande bruiloft kan een weddingplanner een uitkomst zijn. Een goede weddingplanner ontzorgt, zodat de voorbereiding van jullie huwelijksdag vooral voorpret oplevert. Zo wordt niet alleen de huwelijksdag een feest, de maanden voorafgaand aan de bruiloft begint het feest al.

Vrijdag 2 juni 2017, eindelijk was onze grote dag aangebroken!
Het was een fantastische dag, mede door onze fantastische ceremoniemeester. Zij was er niet alleen voor ons, maar was ook erg behulpzaam voor onze gasten.

Lieve Daan, we waren erg blij met jou en hebben volop kunnen genieten van onze dag. Je had het niet beter kunnen doen  

Veel liefs, Wilco Annet

Onze grote dag is mede dankzij Bij Daan als weddingplanner onvergetelijk geworden!

Bij Daan is professioneel, betrouwbaar, creatief én enthousiast. Door Bij Daan als weddingplanner in te schakelen heb je alles tot in details geregeld en geen stress op de dag zelf. Hierdoor kun je meer genieten van je grote dag en je gasten.
Ik raad het iedereen aan!

Rene & Jorinde Hollander

NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Hebben jullie plannen voor een waanzinnige bruiloft in Emmen, Drenthe of een andere provincie van Nederland, Bij Daan kan alles! Uiteraard sta ik jullie ook graag bij als de bruiloft in het buitenland gaat plaatsvinden. Mochten jullie meer informatie willen hebben over de mogelijkheden of een afspraak willen maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, bel of mail gerust dan gerust. Ik help jullie graag!

Contact met ons

Gediplomeerd weddingplanner

 

Weddingpages.nl