Alle Projecten

Projecten

Wedding Denny & Diana

Wedding Denny & Diana

Dit lieve bruidspaar moest de afgelopen jaren door verschillende omstandigheden steeds maar weer hun bruiloft uitstellen, maar bleef dromen van een intieme bruiloft met hun familie en lieve vrienden. En omdat er iedere keer weer een reden was waarom het niet het juiste moment was, maar de bruid haar lieve partner toch heel graag wilde verrassen met een prachtige dag, zijn we in het geheim aan de slag gegaan.

Ja, je begrijpt het goed; dit was een surprise wedding! Iedereen zat in het complot om ervoor te zorgen dat de bruidegom van niets wist en de verrassing tot op het laatste moment geheim kon worden gehouden.

Wat een liefde bij dit prachtige stel, hun kinderen en alle andere lieve mensen om hen heen!

Onze rol hierin kun je vast wel raden. Wij hebben praktisch alles voor de bruiloft in de voorbereidingen geregeld, maar ook tijdens de dag alles verzorgd met fijne samenwerkingspartners. Zo moest de tuin van dit paar binnen 'no time' omgetoverd worden tot romantische trouwlocatie (en daarna dinerlocatie en later ook feestlocatie) en hebben we alles uit handen genomen, zodat iedereen optimaal kon genieten. En na de bruiloft hebben we natuurlijk weer geholpen met het afbouwen en opruimen.

Een bruiloft om nooit meer te vergeten...

Met dank aan: Bianca Verhoef FotografieGiesen FotografieHoreca Centrum de Rietplas, Lovely pie and cupcakesPower Sound Facilitair, Schomaker Mannenmode, Spijkerman Evenementenverhuur B.V.Subliem HospitalityToscana IJssalon Emmen-Zuid / RaadhuispleinWeggemans Bruids- & Gelegenheidskleding & WhatElze

Review

Helga Idema, Subliem Hospitality

Samenwerken met Bij Daan Events betekent dat alles, maar dan ook echt alles, tot in de puntjes is verzorgd. Zowel voor de gasten maar ook voor mij, als samenwerkingspartner. De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig samen opdrachten mogen vervullen. Vaak was 1 blik al voldoende om elkaar te begrijpen, fantastisch!