Alle Projecten

Projecten

Relatiedag branchevereniging

Relatiedag branchevereniging

Op een informele manier netwerken en elkaar beter leren kennen? Dat kan heel goed tijdens een relatiedag!

Zo organiseerden wij op verzoek van Samenwerkingsverband Noord Nederland een wel erg leuke dag in Emmen. Natuurlijk houden we dan rekening met het doel van deze dag, specifieke wensen, de verschillende reistijden omdat iedereen ergens anders vandaan moet komen en stellen we dan een programma op maat samen.

Ditmaal (na het ontvangst met koffie/thee en een heerlijk gebakje) een rondleiding inclusief indrukwekkend kijkje achter de schermen bij het olifantenverblijf van Wildlands waarbij er verrassende weetjes zijn gedeeld. Aansluitend een stadswandeling waarbij we niet alleen veel meer over de geschiedenis van Emmen hebben geleerd (er is veel leuks te vertellen!), maar waarbij we op een gegeven moment ongemerkt ook zijn aanbeland bij de volgende bestemming voor een borrel en een heerlijk voorgerecht: Eetcafé Groothuis. Na een hoop lekkers én gezelligheid vertrekken we naar de laatste bestemming voor het diner en afsluitend een dessert: restaurant De Kamer.

Voor een relatiedag als deze komen we niet alleen met concrete voorstellen voor de invulling ervan, maar regelen we alles wat er voor nodig is en begeleiden we tijdens de dag, zodat jullie nergens over na hoeven denken. Natuurlijk zorgen we (net zoals hier nodig was) ook voor paraplu's als het regent, flesjes water voor tijdens de wandeling en regelen we dat de parkeermeters blijven lopen als de gasten dat zelf niet hebben gedaan. Het kan ons niet gek genoeg, ontzorgen doen we heel graag!

De foto's zijn niet representatief voor hoe leuk deze dag was, maar ja...

Review

Henk Meijer, Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Bedankt voor de zeer geslaagde dag! Perfect georganiseerd en de deelnemers waren blij verrast! Ik heb alleen maar positieve reacties gehad, met andere woorden voor herhaling vatbaar.