Alle Projecten

Projecten

Handelsmissies

Handelsmissies

Wauw! Wij mochten inmiddels verschillende keren een Drentse handelsdelegatie begeleiden naar China! ??

Voor grote delegaties ondernemers en overheid hebben wij met veel plezier handelsmissies naar China georganiseerd. Onder leiding van gedeputeerde Henk Brink van provincie Drenthe hebben wij op uitnodiging van de locale overheid bezoeken gebracht aan Shanghai en de stad en regio van Jiaxing met de intentie om de samenwerking op het gebied van toerisme, agri & food en bouw te bevorderen. 

De delegaties hebben veel geleerd, veel bedrijven bezocht, zijn gesprekken aangegaan en hebben hele goede contacten gelegd. Voor Drenthe zijn er mooie kansen gecreëerd.

Wat een mooie ervaring en wat zijn we blij dat wij de organisatie rondom dit ‘project’ voor onze rekening mochten nemen in opdracht van provincie Drenthe en Recreatieschap Drenthe.

Review

Henk Klaver, directeur Ideeboys

Wie met “Bij Daan Events” zaken doet weet van te voren dat afspraken goed worden nagekomen en er zeer professioneel wordt samengewerkt. De ‘lat’ bij “Bij Daan Events” ligt nog hoger dan waar de klant om vraagt. Daniëlle stuurt het bureau aan en staat persoonlijk garant voor kwaliteit. Creatief, meedenkend, oplossingen zoekend/vindend en zeer stress bestendig. Goede zakenpartner.