Alle Projecten

Projecten

Chinese delegatie op bezoek in Drenthe

Chinese delegatie op bezoek in Drenthe

Of wij voor een delegatie Chinese touroperators alles willen regelen zodat zij de rust, ruimte, natuur, cultuur en de schone lucht van Drenthe kunnen ervaren? Natuurlijk! Wij regelden vervoer, mooie verblijfsaccommodaties, heerlijke maaltijden (voor hen bekende en onbekende gerechten) en een uitgebreid en gevarieerd programma waarin ook officiële momenten met bestuurders werden opgenomen. En natuurlijk regelden wij de tolken. Een week lang hebben we hen begeleid op de ontdekkingsreis naar veel van de mooiste plekjes van Drenthe en het beste wat wij te bieden hebben.

Dit was niet alleen voor hen, maar ook voor ons een onvergetelijk ervaring! Na dit bezoek volgden nog veel meer Chinese groepen voor wie wij een meerdaags programma mochten samenstellen en alles wat daarbij hoort regelden.

Review

Henk Klaver, directeur Ideeboys

Wie met “Bij Daan Events” zaken doet weet van te voren dat afspraken goed worden nagekomen en er zeer professioneel wordt samengewerkt. De ‘lat’ bij “Bij Daan Events” ligt nog hoger dan waar de klant om vraagt. Daniëlle stuurt het bureau aan en staat persoonlijk garant voor kwaliteit. Creatief, meedenkend, oplossingen zoekend/vindend en zeer stress bestendig. Goede zakenpartner.