Alle Projecten

Projecten

Charity event

Charity event

Rondom de feestdagen proberen de meesten van ons extra tijd vrij te maken voor onze dierbaren, creëren we mooie momenten vol gezelligheid, (te) veel en lekker eten en met cadeautjes voor de mensen om ons heen. Maar het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat er genoeg geld is voor extraatjes en juist daarom hebben we in samenwerking met Actief nét voor de kerstdagen een feestavond georganiseerd voor mensen die het echt verdienen!

Dankzij de hulp van héél véél lokale ondernemers is het gelukt om een feestelijke avond bij het Atlas Theater in Emmen te organiseren vol met entertainment, lekker eten en drinken, een heuse bingo met fantastische prijzen en cadeaus (voor iedereen!), een nieuwe outfit met accessoires en nog veel meer verwennerij. De liefde van alle ondernemers om dit voor elkaar te krijgen en de oprechte dankbaarheid van de gasten en blije gezichten, dat is onbetaalbaar...

Foto's: Mariska de Groot

Review

Yvonne van Wijk, accountmanager Atlas Theater

Succesvolle samenwerking door de heldere en fijne communicatie, het meedenken en aandragen van oplossingen. Dit alles heeft bijgedragen aan een goede sfeer en een zeer geslaagd evenement waar wij trots op zijn.

Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de professionele inzet van Bij Daan Events!