Alle Projecten

Projecten

Business Babes NL Event

Business Babes NL Event

Voor Ellen Huizenga, de founder van Business Babes (dé online community voor vrouwelijke ondernemers) mochten wij het eerste grote offline event in Utrecht organiseren.

Een te gek event voor een grote groep vrouwelijke ondernemers met een masterclass, paneldiscussie, volop ondernemerslessen, masterminds en natuurlijk genoeg tijd om te netwerken. ⠀

Het was een fantastische dag, 60+ vrouwelijke ondernemers bij elkaar. Er werden moeilijke vragen gesteld, kwetsbare gesprekken gevoerd en dappere stappen tijdens en na het event gezet.

Foto's: Kaylee Fotografeert en By Maren Photography

Video: Bucket films

Review

Ellen Huizenga, founder Business Babes NL

Voor het eerste Business Babes Event had ik een partner nodig die mij kon wijzen op de dingen die ik nodig had (en wat niet). Het persoonlijke contact met Daniëlle was heel fijn, snel, duidelijk en ook heel warm. Ze had aan een paar woorden genoeg om te begrijpen wat ik wilde neerzetten. Ze is kritisch en kon punten benoemen waar ik snel mee in kon instemmen om het beste resultaat te behalen. Daardoor zat de voorbereiding naar de dag perfect in elkaar en viel alles samen op de dag zelf. Gedurende de dag heeft Daniëlle mij compleet ontzorgd door het team aan te sturen en bij te springen waar nodig, zodat ik volop kon genieten en met de deelnemers bezig kon zijn. 

Iedereen die een event organiseert heeft Daniëlle nodig! Bij een volgend Business Babes Event zullen we weer samenwerken voor een fantastisch vervolg.