Alle Projecten

Projecten

Wedding Rene & Jorinde

Wedding Rene & Jorinde

Onze eerste officiële bruiloft...

Dit lieve stel ging terug naar hun roots voor een romantische bruiloft in de omgeving waar ze zijn opgegroeid. Een dag waarin alles klopte... Een prachtige oldtimer waarin zij die dag vervoerd werden, een ceremonie in een van de weinige kastelen die Drenthe nog telt, Kasteel Coevorden, en een knalfeest om de dag dansend af te sluiten.

Dankzij dit lieve bruidspaar wisten we zeker dat weddingplanning ons op het lijf is geschreven en het gevoel wat daarbij komt kijken zo ontzettend veel voldoening geeft. Het is het intieme, de band die je met elkaar krijgt en het op alle punten kunnen helpen en ontzorgen dat maakt dat dit een fantastisch vak is.

Review

Rene & Jorinde Hollander

Onze grote dag is mede dankzij Bij Daan als weddingplanner onvergetelijk geworden! Bij Daan is professioneel, betrouwbaar, creatief én enthousiast. Door Bij Daan als weddingplanner in te schakelen heb je alles tot in details geregeld en geen stress op de dag zelf. Hierdoor kun je meer genieten van je grote dag en je gasten. Ik raad het iedereen aan!