ALLE DIENSTEN

Weddings

Gefeliciteerd

Wauw, jullie gaan trouwen!

Nu breekt er een tijd aan waarin jullie je kunnen gaan verdiepen in alle mogelijkheden voor de grote dag. Dat is natuurlijk hartstikke leuk, maar het kan ook wel overweldigend zijn. Want waar moet je beginnen? En hoe maak je een keuze tussen al die leuke mogelijkheden?

Wij werken onder andere als weddingplanner en professioneel ceremoniemeester in binnen- en buitenland, zodat bruidsparen optimaal kunnen genieten van de voorbereidingen én van de trouwdag zelf.

DE BRUILOFT WAAR JULLIE OVER GEDROOMD HEBBEN

Het inschakelen van een weddingplanner betekent niet dat jullie als bruidspaar geen inspraak hebben. Uiteraard heeft een weddingplanner tal van ideeën, maar het is juist de taak van de weddingplanner om al jullie wensen samen te voegen en de ideale bruiloft voor jullie te organiseren.

VOORDEEL

Bij het inschakelen van een weddingplanner kan je, als je dat wil, Een groot voordeel is dat ik mijzelf als weddingplanner (gedeeltelijk) kan terugverdienen, omdat ik aantrekkelijke prijsafspraken met veel leveranciers heb gemaakt. Daarnaast ben ik uiteraard op de hoogte van alles wat er op het gebied van trouwen wordt aangeboden, inclusief de bijbehorende prijzen. Zo voorkom je als aanstaand bruidspaar dat onnodig teveel wordt betaald.

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Voor elk budget kan er een weddingplanner ingeschakeld worden. Een groot voordeel is dat ik mijzelf als weddingplanner (gedeeltelijk) kan terugverdienen, omdat ik aantrekkelijke prijsafspraken met veel leveranciers heb gemaakt. Daarnaast ben ik uiteraard op de hoogte van alles wat er op het gebied van trouwen wordt aangeboden, inclusief de bijbehorende prijzen. Zo voorkom je als aanstaand bruidspaar dat onnodig teveel wordt betaald.

Ervaringen

Eric Moorman

Perfectionisme, warmte, samenwerken, gedreven, transparant, details, persoonlijkheid, vertrouwen, vakkennis, dit zijn maar een paar van de vele woorden die passen en aansluiten bij Daniëlle. Onze dag heb je meer dan goed georganiseerd, tot in de puntjes verzorgd. Juist de details die jij zag maakten het onvergetelijk. Jouw oprechte liefde voor je vak en je openheid is fantastisch om te mogen ervaren. Van onbekende naar een diepere persoonlijke band, jij weet op een natuurlijke manier te verbinden, het vertrouwen te geven en te krijgen. Daniëlle, een diepe buiging en dankjewel! Ik wil en zal je bij iedereen, diverse segmenten, van harte aanbevelen, want “Bij Daan Events” maakt het compleet.

Wilco & Annet Wittenberg

Onze grote dag was een fantastische dag, mede door onze fantastische ceremoniemeester. Zij was er niet alleen voor ons, maar was ook erg behulpzaam voor onze gasten.

Lieve Daan, we waren erg blij met jou en hebben volop kunnen genieten van onze dag. Je had het niet beter kunnen doen 

Veel liefs, Wilco ❤️ Annet

Rene & Jorinde Hollander

Onze grote dag is mede dankzij Bij Daan als weddingplanner onvergetelijk geworden! Bij Daan is professioneel, betrouwbaar, creatief én enthousiast. Door Bij Daan als weddingplanner in te schakelen heb je alles tot in details geregeld en geen stress op de dag zelf. Hierdoor kun je meer genieten van je grote dag en je gasten. Ik raad het iedereen aan!

Ton Duivenvoorden, general manager Van der Valk hotel Emmen

Daan, onze bruiloft was top! Met elkaar hebben we het goed en super geregeld… maar jij bent een beetje onmisbaar… topper

Truus Roukema, Kasteel Coevorden

Bij Daan Events is een superfijn bedrijf om mee te werken. Persoonlijke aandacht, kritische vragen en professionele oplossingen! Danielle zelf een aantal keer mee mogen maken als weddingplanner, echt een aanrader!

Nordic Tipi’s Netherlands

Voor een bruiloft georganiseerd door Bij Daan Events hebben wij Tipi’s geleverd. Vanaf het begin was het contact prettig en duidelijk. Bedankt voor de samenwerking, op naar de volgende.

Vorige
Volgende