ALLE DIENSTEN

More

More

Wat we het allerliefste doen is ontzorgen op allerlei vlakken en de boel regelen met de intentie om écht te helpen en het onze opdrachtgevers makkelijker te maken. En natuurlijk willen we daarbij ook mensen een goed gevoel geven, hen het liefst in de watten leggen en net dat beetje extra geven.

Dat doen we heel graag met events, maar dat kunnen we gelukkig ook op andere manieren doen! Zo verzorgen bij voor meerdere business clubs de backoffice (en events natuurlijk ;-)), maar we doen nog veel meer.

Heb jij to do’s die gewoon geregeld moeten worden, maar waar je door drukte steeds maar niet aan toekomt of waar je gewoon geen zin in hebt?

Of het nu gaat om een eenmalige taak, het oppakken van een (deel)project of een paar uurtjes per maand hulp bij verschillende taken; wij helpen graag! Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Dat zou kunnen zijn dat we namens jou een mooie attentie met persoonlijk bericht bij jouw relaties laten bezorgen, ondersteuning bij een administratieve klus, sales, of misschien wel een mooie publiciteitstrekker met actie zodat je lokaal gezien wordt en waardoor (potentiële) klanten jou nog meer gaan waarderen. 

Maar natuurlijk kunnen we ook voor je te regelen dat er een mooie bedrijfsfilm wordt gemaakt (vanaf het schrijven van een script tot en met de uiteindelijke oplevering van de film), dat er een update van jouw website wordt gedaan (en dan hebben we het niet alleen over de teksten, maar kunnen we ook zorgen voor mooie nieuwe foto’s en kijken we met een kritische blik naar andere verbeterpunten) of dat we tijdelijk een collega vervangen. 

Alles wat we doen zal aansluiten bij jouw strategie, wensen en doelgroep. Wil jij wel, maar weet je niet precies wat of hoe? Geen probleem, we denken creatief met je mee en werken en schakelen snel. Door ons grote netwerk van samenwerkingspartners op allerlei vakgebieden hebben we de beste oplossing voor het gewenste resultaat. 

Het voordeel? Wij maken het jou veel makkelijker door de beste lokale partijen per opdracht bij elkaar te brengen voor een optimaal resultaat. Kan jij wel hulp gebruiken? Bel, app of mail ons dan gewoon. We denken graag vrijblijvend met je mee!

Ervaringen

Henk Klaver, directeur Ideeboys

Wie met “Bij Daan Events” zaken doet weet van te voren dat afspraken goed worden nagekomen en er zeer professioneel wordt samengewerkt. De ‘lat’ bij “Bij Daan Events” ligt nog hoger dan waar de klant om vraagt. Daniëlle stuurt het bureau aan en staat persoonlijk garant voor kwaliteit. Creatief, meedenkend, oplossingen zoekend/vindend en zeer stress bestendig. Goede zakenpartner.

Richard Broekhuijzen, fotograaf

In de laatste jaren meerdere keren samengewerkt met Daniëlle, deze momenten als zeer prettige samenwerkingen ervaren. Daniëlle weet wat ze wilt, en hoe ze dat specifiek moet overbrengen. Als opdrachtnemer is dat heel prettig. Een hoogtepunt was de samenwerking tijdens de landelijke premierè van de Nederlandstalige film ‘Brugklas’.

Vorige
Volgende