ALLE DIENSTEN

Events for fun

Een officiële filmpremière, een sportief event met veel obstakels en modder of een ontspannen culinair event in festival sfeer?

Het zijn maar een paar voorbeelden van de vele events die we hebben georganiseerd waarbij het voornaamste doel was om bezoekers te laten genieten en leuke herinneringen te maken.

Afhankelijk van het achterliggende doel (naast dat het natuurlijk vooral leuk moet zijn) creëren we een uniek concept op maat. Altijd anders dan anders, altijd vanuit het oogpunt van de bezoeker en we letten altijd op alle details, want die maken het verschil.

Ben jij nieuwsgierig naar de events die we hebben georganiseerd in de catergorie ‘fun’? Kijk dan zeker even hieronder bij de projecten om een goed idee te krijgen.

Heb jij zelf een leuk idee voor een event dat je graag georganiseerd wilt hebben en wil je meer weten over de mogelijkheden?

Ervaringen

Yvonne van Wijk, accountmanager Atlas Theater

Succesvolle samenwerking door de heldere en fijne communicatie, het meedenken en aandragen van oplossingen. Dit alles heeft bijgedragen aan een goede sfeer en een zeer geslaagd evenement waar wij trots op zijn.

Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de professionele inzet van Bij Daan Events!

Richard Broekhuijzen, fotograaf

In de laatste jaren meerdere keren samengewerkt met Daniëlle, deze momenten als zeer prettige samenwerkingen ervaren. Daniëlle weet wat ze wilt, en hoe ze dat specifiek moet overbrengen. Als opdrachtnemer is dat heel prettig. Een hoogtepunt was de samenwerking tijdens de landelijke premierè van de Nederlandstalige film ‘Brugklas’.

Helga Idema, Subliem Hospitality

Samenwerken met Bij Daan Events betekent dat alles, maar dan ook echt alles, tot in de puntjes is verzorgd. Zowel voor de gasten maar ook voor mij, als samenwerkingspartner. De afgelopen jaren hebben wij veelvuldig samen opdrachten mogen vervullen. Vaak was 1 blik al voldoende om elkaar te begrijpen, fantastisch!

Vorige
Volgende