ALLE DIENSTEN

Business Events

Business Events

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Ideeën in kaart brengen, op zoek naar de perfecte producten en leveranciers, gasten uitnodigen, een draaiboek maken. Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kortom, er moet een heleboel geregeld worden en het liefst ook nog volgens planning.

En daar komen wij graag om de hoek! Of je nu een handelsmissie, een relatiedag, een opening, of een jubileum wil organiseren, of misschien een netwerkbijeenkomst of juist een incentive naar het buitenland, wij helpen je graag!

Op basis van jouw doel en wensen creëren we een uniek concept op maat. Wij regelen alles tot in de kleinste details, zodat niet alleen de gasten maar ook jij onbezorgd kunt genieten van het event. 

Wil je meer weten over Bij Daan Events en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken!

Ons portfolio is intussen gevuld met heel veel uiteenlopende projecten. Een sfeerimpressie tref je hiernaast aan in de vorm van enkele foto’s, maar we vertellen je natuurlijk ook graag per project iets meer over wat we hebben gedaan. De verschillende projecten vind je hieronder terug. Het overzicht wordt natuurlijk nog leuker met jouw event erbij!

Ervaringen

Henk Klaver, directeur Ideeboys

Wie met “Bij Daan Events” zaken doet weet van te voren dat afspraken goed worden nagekomen en er zeer professioneel wordt samengewerkt. De ‘lat’ bij “Bij Daan Events” ligt nog hoger dan waar de klant om vraagt. Daniëlle stuurt het bureau aan en staat persoonlijk garant voor kwaliteit. Creatief, meedenkend, oplossingen zoekend/vindend en zeer stress bestendig. Goede zakenpartner.

Marijn de Vries, columnist, dagvoorzitter, presentator, wieleranalist

Dank voor de strakke organisatie van de officiële opening van de VAM-berg, dat werkte echt heel erg fijn!

Kai Engelmann, directeur Baaz & Co en Verhoef & Co

Deskundig, enthousiast en doet alles 200%.
Bij Daan weet je dat je goed zit.

Richard Broekhuijzen, fotograaf

In de laatste jaren meerdere keren samengewerkt met Daniëlle, deze momenten als zeer prettige samenwerkingen ervaren. Daniëlle weet wat ze wilt, en hoe ze dat specifiek moet overbrengen. Als opdrachtnemer is dat heel prettig. Een hoogtepunt was de samenwerking tijdens de landelijke premierè van de Nederlandstalige film ‘Brugklas’.

Yvonne van Wijk, accountmanager Atlas Theater

Succesvolle samenwerking door de heldere en fijne communicatie, het meedenken en aandragen van oplossingen. Dit alles heeft bijgedragen aan een goede sfeer en een zeer geslaagd evenement waar wij trots op zijn.

Wij zullen in de toekomst zeker weer gebruik maken van de professionele inzet van Bij Daan Events!

Vorige
Volgende