Bij Daan Events

The only way to do great work is to love what you do...

About

Over ons

Bij Daan Events is een jong en enthousiast eventbureau dat in 2015 is ontstaan uit pure passie en de droom om mooie momenten te creëren. Momenten waarvan mensen echt genieten en waarbij onvergetelijke herinneringen worden gemaakt. En dat is wat we nog steeds het liefste doen!

Bij een goed georganiseerd event klopt alles: vanaf de eerste uitnodiging tot lang nadat alle gasten weer naar huis zijn. Om dat te kunnen bereiken is het belangrijk dat het event past bij jou en bij het doel dat je voor ogen hebt. Bij Daan Events helpt hierbij graag! Met onze persoonlijke service en aanpakkersmentaliteit doen we alles om onze opdrachtgevers te ontzorgen! Hoe? Wij luisteren écht, hebben een groot inlevingsvermogen en houden van een uitdaging; niets is ons te gek. 


Ben jij op zoek naar een partner die het regelwerk voor jou uit handen neemt? Die jouw idee van hoe het evenement eruit moet komen te zien uitwerkt tot in perfecte details? Wij helpen je graag! Neem contact met ons op om persoonlijk kennis te maken!

The only way to do great work is to love what you do…

Nieuwsgierig naar de rol die Bij Daan Events bij jouw event kan spelen? Op de site krijg je een indruk van wie we zijn en zie je een aantal van de projecten die we gedaan hebben. Je kunt natuurlijk ook meteen contact opnemen voor een persoonlijk gesprek. Hieronder stellen we ons in ieder geval al graag even aan je voor!

Onze mensen

Als je Bij Daan Events inschakelt, staat er een enthousiast team voor je klaar. We stellen onszelf hier alvast kort aan je voor, maar vinden het nog leuker om persoonlijk kennis te maken!